| Üretim Merkezimiz


— Tüm şubelerimizde sizlere sunmakta olduğumuz ürünlerin kalite, lezzet, hijyen açısından Müesseseleri ve Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı standartlarına uygun olması amacıyla Avcılar-Firuzköy'de 4000 m²'lik kapalı alana sahip üretim tesisimiz Haziran 2010 yılından itibaren faaliyet göstermektedir.

— Ürünlerimiz, ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi prensiplerine ve Tarladan Çatala Güvenli Gıda İlkesine uygun olarak mal kabulden servise sunulana kadar tüm aşamalarda Gıda Mühendisi ve Veteriner Hekim kontrolü altında üretilmektedir. Hammadde tedarikçilerimiz sektöründe lider, Türkiye ve Dünyanın önde gelen markalarından oluşmaktadır. Tedarikçilerimizin üretim şartları ve ürün kaliteleri de sürekli olarak kontrol altında tutulmakta, periyodik olarak hammadde analizleri ve tedarikçi üretim alanı kontrol ziyaretleri yapılmaktadır. Mal Kabul aşamasında tüm ürünlerin kontrolleri (sıcaklık, ph değeri, üretim ve son kullanma tarihleri vs.) yapılmakta ve ürünlerin izlenebilirliği adına yapılan tüm kontroller ile ilgili sonuçlar kayıt altına alınmaktadır.

— Üretim tesisimizde ürün gruplarına göre ayrılmış 14 adet Soğuk Hava Deposu, Chiller Odası (Hızlı Soğutma sistemi), Kuru Gıda Deposu, İçecek Deposu, Baharat Deposu, Sarf Deposu, ve Temizlik Kimyasalları deposu bulunmaktadır.

Gıda olarak; Sağlıklı ve Güvenli Gıdalar üreterek halk sağlığını korumak ve müşteri memnuniyetini sağlamak için tüm ürünlerimiz günlük olarak üretilmekte ve servise sunulmaktadır.

— Üretim tesisimizde; Kırmızı Et Üretim Bölümü, Kanatlı Et Üretim Bölümü, Pişirme Bölümü, Kuyu Kebabı Üretim Bölümü, Pide Hamuru Üretim Bölümü, Ayran Üretim Bölümü, Sebze Yıkama ve Dezenfeksiyon Bölümü, Bulaşıkhane, Mal Kabul Bölümü ve Sevkiyat Bölümleri birbirinden ayrı olarak dizayn edilmiştir.

— Sürekli olarak kontrol altında yürütülen üretim işlemlerimiz sonucunda, kalitemizin devamlılığını korumak adına, imal edilen ürünler şubelerimize sevk edilmeden önce, Tadım Ekibimiz tarafından duyusal olarak kontrol edilmektedir.

Ailesi olarak amacımız; Siz değerli müşterilerimize Sağlıklı, Lezzetli ve Güvenilir Gıdalar sunmaktır. Bu sebeple 41 yıldır olduğu gibi kaliteden asla ödün vermeden, geleneksel damak tadımıza uygun lezzetler üretmeye ve bu lezzetleri sizlere sunmaya devam etmekteyiz. Daha nice uzun seneler ilk günkü amatör ruhumuzu ve heyecanımızı kaybetmeden, 40 yıllık tecrübemizle oluşan profesyonelliği birleştirip sizlere hizmet etmeyi hedeflemekteyiz.

— Üretim tesisimizi ve uygulamalarımızı yerinde görmeyi arzulayan herkese üretim tesisimiz saat 07.00 ile 16.00 arasında habersiz ziyaretlere açıktır. Bu amaçla tesisimizi, istenilen zaman diliminde ziyaret ederek, üretim alanımızda ki uygulamalarımız ile ilgili gözlem yapma ve fikir edinme olanağı sağlamaktadır. Bu ziyaretleriniz bizleri çok mutlu edecektir.
| Şubelerimiz
Ataköy (Merkez) Sahilyolu Ataköy - İST.
Tel : 444 7 999
Levent Çarşı Caddesi No:24 1. Levent - İST.
Tel : 0 212 281 15 92
Cevahir AVM
Mecidiyeköy - İST. 
Tel : 0 212 380 23 70
Capacity AVM
Bakırköy - İST. 
Tel : 0 212 560 28 89
Torium AVM
Haramidere - İST 
Tel : 0 212 450 25 54