Lezzet denince akla gelen!

iletişim

(0212) 560 72 82

ATAKÖY

GELİK ET RESTAURANT

1972’den beri sizlerleyiz. Yeniliklere ve tazeliğe önem veriyoruz.Birbirinden güzel ürünlerimiz sizler için özenle hazırlanıyor. Lezzetimize olan güvenimizin 50. yılını kutluyoruz! Gelik tarihi boyunca sizler için burada!

GELİK RESTAURANT

GELİK HAKKINDA

HAKKIMIZDA

50 YILDIR AYNI LEZZET AYNI GELİK.

Gelik et restaurantı 1972 yılında ilk şubesiyle hizmet vermeye başlamıştır. Kurulduğu günden bu güne kaliteden taviz vermeyerek sunduğu özgün lezzetleri ve otantik dekorasyonuyla kendine has bir tarz oluşturmuştur. “GELİK” ismini batı karadeniz’de bulunan yayla evlerinden almuştur: Kurucuları Antalya Aksekili Ömer Duruk (merhum) ve Karabük Eskipazar’lı İbrahim Denizer’dir.İstanbul’da yaşayanlara birçok özel lezzeti kurulduğu yıllarda sunmaya başlamış ve özellikle Kuyu Kebap, Gelik Köfte, Gelik Pilav ve Gelik Künefe gibi spesiyel ürünleri ile popülaritesini arttırmıştır.

Bilinen ve güvenilen bir marka haline gelen Gelik, yurtdışından bir çok misafir alarak bilinirliğini Türkiye dışına da taşımıştır.

Herkes için Birinci sınıf lezzetler

Herkes için Birinci sınıf lezzetler

gelik restaurant pilav

restoranımızın spesiyalleri

Damak zevkinize göre seçilmiş lezzetlerimizi sunuyoruz

LEZZETLERİMİZ
Gelik Restoran

Gelik Künefe

Özenle hazırlanan Gelik Künefe.

Gelik Restoran

Gelik Pide

Özenle hazırlanan Gelik Pide.

Gelik Restoran

Gelik Pilav

Özenle hazırlanan Gelik Pilav.

Gelik Restoran

gelik kuyu kebabı

Özenle hazırlanan Gelik Kuyu Kebabaı.

ÇALIŞMA SAATLERİ

table reservation

TELEFON

(0212) 560 72 82

email

gelik@gelik.com.tr

INSTAGRAM

gelikrestaurant

MUTFAKTAN MASANIZA

SERvis edilene kadar her lezzetimizin işlemlerini belgeliyoruz.

Tazelik, hijyen ve 50 yıllık tecrübe.

kuyu kebabı