GELİK ET RESTAURANT
1972’den beri sizlerleyiz. Yeniliklere ve tazeliğe önem veriyoruz.Birbirinden güzel ürünlerimiz sizler için özenle hazırlanıyor. Lezzetimize olan güvenimizin 50. yılını kutluyoruz! Gelik tarihi boyunca sizler için burada!
Gelik Restaurant Ataköy 1972 yılında ilk şubesiyle hizmet vermeye başlamıştır. Kurulduğu günden bu güne kaliteden taviz vermeyerek sunduğu özgün lezzetleri ve otantik dekorasyonuyla kendine has bir tarz oluşturmuştur. “GELİK” ismini batı karadeniz’de bulunan yayla evlerinden almuştur: Kurucuları (merhum) Ömer Duruk ve (merhum) İbrahim Denizer’dir.
İstanbul’da yaşayanlara birçok özel lezzeti kurulduğu yıllarda sunmaya başlamış ve özellikle Kuyu Kebap, Gelik Köfte, Gelik Pilav ve Gelik Künefe gibi spesiyal ürünleri ile popülaritesini arttırmıştır.
Bilinen ve güvenilen bir marka haline gelen Gelik, yurtdışından bir çok misafir alarak bilinirliğini Türkiye dışına da taşımıştır.
Özenle hazırlanan Gelik Künefe.
Özenle hazırlanan Gelik Pide.
Özenle hazırlanan Gelik Pilav.
Özenle hazırlanan Gelik Kuyu Kebabı.
(0212) 560 72 82
gelik@gelik.com.tr
gelikrestaurant
Tazelik, hijyen ve 50 yıllık tecrübe.
Etkinliklerimiz
Çeşitli etkinliklerinizi yapma imkanı bulabileceğiniz Gelik Et Restourant Ataköy şubemize siz değerli misafirlerimizi bekliyoruz. Özel gün ve etkinlikleriniz için bizimle iletişime geçmeniz yeterli.